Webshop Trustmark

Gratis verzending vanaf 60 euro!

 

Welkom bij onze webshop, hier hebben wij verschillende producten staan waaronder Fusion Mineral Paint, Redesign with Prima, Polyvine en Staalmeester. Klik op de linkjes en u vind hier meer informatie over onze producten.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €5,95 voor bestellingen onder de 60 euro. Gratis voor bestellingen vanaf €60. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging. Over het algemeen zal de levering binnen 2 werkdagen zijn.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product in dezelfde staat en ongeopend retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.