Webshop Trustmark

Polyvine

Gratis verzending vanaf 60 euro!

Polyvine vernis

Polyvine Decorators Vernis is de beste keuze voor professionele en amateur-decorateurs die op zoek zijn naar een superieure, langdurige afwerking. Polyvine is perfect voor gebruik op emulsieverf, behang en andere oppervlakken en biedt langdurige bescherming tegen vingerafdrukken, vlekken, slijtage en kleurvervaging. 

Deze unieke, heldere acrylvernis van Polyvine gebruikt nanotechnologie om een ​​breed scala aan decoratieve oppervlakken te beschermen, zoals schilderwerk, behang, stof, hout en pleisterwerk. En gezien de UV-blokkerende en absorptie-eigenschappen die veroudering en achteruitgang tegengaan, is het geen wonder dat dit voor velen de favoriete vernis is.

Polyvine is verkrijgbaar in glans voor een glanzende afwerking, satijn voor diepe en een zachte glans, of mat voor een volledig glansvrij oppervlak.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: €5,95 voor bestellingen onder de 60 euro. Gratis voor bestellingen vanaf €60. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging. Over het algemeen zal de levering binnen 2 werkdagen zijn.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via meubelshalewijn@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.